Top-initiatief van Zottegem Atletiek: Start 2 Run! Met garantie op succes…

Bewegen en sporten is in deze tijden super belangrijk. Start nu en laat u begeleiden door ervaren coaches in de Start 2 Run sessies van Zottegem Atletiek. Geschikt voor alle leeftijden en na 10 weken kan je gegarandeerd 5 km lopen.


Vanaf 6 april 2021 start in Zottegem de 10-weken durende sessie ‘Start 2 Run’ telkens op dinsdag en donderdag van 19:30 uur tot 20:15 uur en op zondag van 10:00 uur tot 10:45 uur. De Start 2 Run vindt plaats op het Sportstadion Jules Matthijs — Kastanjelaan 85 te Zottegem. Hierbij worden jullie deskundig begeleid door gediplomeerde trainers.

Op vrijdag 2 april 2021 om 20:00 uur is er een infovergadering voorzien voor de personen die nog wat extra uitleg willen. Door de coronamaatregelen zal deze infovergadering online (via Microsoft Teams) doorgaan. Hier zullen enkele praktische tips worden gegeven (soort loopschoenen, kledij,…). Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch een uitnodiging. Indien je nog niet ingeschreven bent, stuur dan een mail naar za@val.be met als onderwerp ‘Infovergadering Start2Run

De startdatum van de Start 2 Run is onder voorbehoud en is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Indien niet gestart mag worden dan zal deze verplaatst worden naar een latere
datum. Inschrijven kan via onze website (http://zottegem-atletiek.be/organisaties/start-2-run/) gevolgd door storting van 35 euro op rekeningnummer BE17 0010 4624 4121 met vermelding: “Start 2 Run + Naam, Voornaam”. Op 6 april 2021 kunnen jullie zich ook nog ter plaatse inschrijven vanaf 19:00
uur.

Belangrijke info:

  • Jullie zijn verzekerd en automatisch LID van de jogging club tot eind oktober 2021.
  • Tevens kunnen jullie ook gebruik maken van de kleedkamers, gelegen in het stedelijk zwembad.