Werkgroep Ondernemend Herzele zoekt…

Werkgroep Ondernemend Herzele, of kortweg WOH, beheert al twee jaar de belangen van de Herzeelse ondernemers. Ze willen, samen met de dienst lokale economie, zich inzetten voor alle ondernemers met oog voor alle sectoren. Zo hebben ze onder meer de ‘Win de Vitrine’-actie uitgewerkt, 1 van de 2 ingediende projecten waarvoor ze een provinciale ‘winkelhier-nominatie’ in de wacht sleepten.

Het afgelopen jaar was zonder twijfel een bijzonder jaar voor ons allen. De WOH zat te broeden op tal van idee ën maar heeft deze noodgedwongen tijdelijk on hold gezet. Ze zijn meer dan ooit klaar om de draad terug op te pikken.

Binnen de WOH bestaan enkele projectgroepen die zich engageren om specifieke concepten verder vorm te geven.
Voor één van deze projecten zijn zij op zoek naar een ‘Freelance Webinar Master’ en een ‘Master in Social Storytelling’.

“We willen namelijk de komende maanden meerdere webinars organiseren voor lokale ondernemers rond diverse thema’s. Hiervoor zijn we op zoek naar experten in dit vakgebied. ”, verduidelijkt Ellen Lauwagie, voorzitter van de WOH.

De webinars maken deel uit van een vormings- en coachingstraject waarin ondernemers worden getraind in social storytelling en sociale media.

“Kort samengevat willen we ondernemers inspireren hoe ze op een aantrekkelijke manier hun onderneming op de kaart kunnen zetten gebruikmakende van sociale media.” zegt Evelien Van der Vurst, communicatieverantwoordelijke van de WOH.

“Het is onze ambitie dit jaar vier verschillende webinars aan onze ondernemers aan te bieden, gespreid over de maanden april, mei en juni.” geven de dames nog mee.

“We screenen niet alleen op het cv maar vooral op aantoonbare ervaring”, aldus voorzitter Ellen Lauwagie.

Kandidaten kunnen hun cv en motivatiebrief (in geval van freelancer) of bedrijfsvoorstelling sturen naar kmo@herzele.be ter attentie van WOH  (tot en met 6 april).

Dit project is een samenwerking tussen de WOH en lokaal bestuur Herzele. Ze dienden samen een subsidiedossier in waarna het lokaal bestuur subsidies van provincie Oost-Vlaanderen ontving voor dit project. De werkgroep zal deze middelen inzetten om dit vormings- en coachingstraject te realiseren.

Freelance Webinar Master

Master in Social Storytelling