Haaltertse herbi-bus wordt ingeschakeld voor vaccinatiecentrum Denderdal

Vaccinatie is de belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Het is belangrijk dat iedereen die zich wil laten vaccineren het vaccinatiecentrum Denderdal kan bereiken. Daarom stelt lokaal bestuur Haaltert haar herbi-bus hiervoor ter beschikking. De huidige dienstregeling van de busdienst wordt vanaf 31 maart dan ook tijdelijk opgeschort.  

Bereikbaarheid vaccinatiecentrum

Het vaccinatiecentrum Denderdal is makkelijk bereikbaar met de fiets, de auto of het openbaar vervoer. Maar ook voor minder mobiele inwoners is er een oplossing.

Veerle Baeyens, burgemeester Haaltert: “Vaccinatie en het vervoer ernaartoe is nu prioritair. Daarom zetten we ook onze herbi-bus optimaal in om het vervoer van en naar het vaccinatiecentrum Denderdal voor onze minder mobiele mensen mogelijk te maken.”


Dienstregeling

Voor vervoer van en naar het vaccinatiecentrum kunnen minder mobiele inwoners van Haaltert contact opnemen met de minder mobielen centrale.
Dat kan via mail naar mmc@haaltert.be of door te bellen op het nummer 053 85 86 40. De dienst is elke voormiddag bereikbaar van 9 tot 12 uur.
Welk soort vervoer er wordt ingeschakeld, hangt af van de situatie van de inwoner. Hier gelden de voorwaarden van de minder mobielen centrale Haaltert.