Babyspa  in Brakel – nieuw innovatief project

 

In Brakel konden we recent iets nieuw ontdekken . Men is er gestart met een babyspa. Wat houdt dat in? We vroegen het aan Zo ë Chevalier. .

Zo ë: “ Naast ons uitgebreid schoonheidssalon zijn wij gestart met een babyspa. Dit betekent  een verwenmomentje voor de allerkleinsten. Deze babyspa is uniek voor Brakel en de streek. De  bedoeling was als openingsdatum 1 april te nemen maar door de corona hebben we de opening moeten verschuiven tot na de lockdown want ook de babyspa’s dienen gesloten te zijn.

Wat kan je in een babyspa verwachten ? – Workshop Shantala babymassage

Zo ë: “Met onze Shantale babymassage versterkt u de band met uw kind door de genegenheid die u toont. Het doel van de massage is niet enkel de band tussen kind en ouder te versterken. De bijkomende voordelen zijn dat het knuffelhormoon vrijkomt waardoor de baby en de ouder  zich volledig ontspannen voelen. De massage draagt bij aan de bewustwording van  de baby. Als de baby van het onrustige type is helpt   deze therapie om te kalmeren. De massage wordt door ons voorgedaan op een pop met als doel dat de ouder die bij zijn baby kan uitvoeren.”

Hydrotherapie draagt bij tot de mentale ontwikkeling

Zo ë: “Hydrotherapie draagt bij in de ontwikkeling van zowel de fysieke als mentale ontwikkeling. In alle veiligheid dmv een floating ring kan uw baby ronddobberen of floaten in ons badje. Het badje heeft een aangename temperatuur die uw baby niet enkel stimuleert maar ook reeds de eerste stappen laat zetten tot watergewenning en dit in een rustige omgeving.

Om deze ervaring echt uniek te maken ontvangen wij het gezin geheel alleen zodat wij onze aandacht niet moeten verdelen.  

Naast deze behandelingen zal er binnenkort een leuk hoekje zijn met leuke babyspulletjes om aan te kopen.  Zo biedt men   nu al gepersonaliseerde kinderkledij en dekentjes aan.”

Baby Spa by ChezZo ë –    www.chezzoehair-nailsandbeauty.be      (chezzoehair-nailsandbeauty.be)
beautyloungechezo@hotmail.com
0472/40.45.71

Dit alles is gelegen aan de Kasteelstraat 70 in Nederbrakel.

Video Klik hieronder

https://storage.googleapis.com/stateless-www-nuus-be/2021/04/88971a2a-beauty-br6.movBEAUTY BR6

 

X