Zware klap voor Zwalmse horeca en toerisme

Drie restaurants failliet

Corona eist een  zware tol in de horeca  in Zwalm.

Zwalm kreeg een zwarte bladzijde voorgeschoteld met het faillissement  van drie restaurants in één keer.  Het gaat om de restaurants De Zwalmmolen, Ter Biestmolen en de Mechelse Koekoek.  Zaakvoerder was Peter De Deken die meer dan tien jaar terug uitpakte met dit drieluik en zo prijs-kwaliteit aantrekkelijke menu’s aanbood. Het waren drie pijlers voor het Zwalmtoerisme want in de Zwalmmolen en Ter Biestmolen konden de wandelaars genieten van een streekbiertje en een mooi menu voor een aantrekkelijke prijs. De Mechelse Koekoek had  een hogere culinaire verfijning in petto.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X