Melle trakteert met ijsjes op de buitenspeeldag

De kinderen die deelnamen aan de buitenspeeldag werden in Melle getrakteerd op ijsjes

Melle trakteerde tijdens de Buitenspeeldag alle kinderen die buiten speelden op een ijsje.Het was een drukke woensdag namiddag voor de ijskar in de gemeente Melle, ze deed verschillende pleintje aan waar de kinderen deelnamen aan de buitenspeeldag. Alle kinderen die er speelden, mochten een ijsje afhalen.De stopplaatsen waren het basket- en speelterrein van Chiro Gontrode in de Proefhoevestraat, het speelplein aan het kruispunt Driebunderputlaan/Koekoekstraat, het grasplein Jan De Lichte, de omgeving van Chalet Park ten Hove, het KSA-terrein van Melle Vogelhoek en aan het buurtpark ’t Lijsternest.Chillen, skaten, voetballen, genieten van een lentezonnetje en een ijsje. Dat is in een notedop de samenvatting van de Buitenspeeldag in Melle.