Lokaal bestuur Haaltert verlengt steunmaatregelen corona

Lokaal bestuur Haaltert ondersteunt de Haaltertse gezinnen, bedrijven en verenigingen naar aanleiding van de coronacrisis. Er werd beslist om de huidige steunmaatregelen zoals het vrijetijdsbudget voor de gezinnen (jetons), de coronasubsidie voor ondernemingen en verenigingen, en de Kadobon-actie (50 euro + 5 euro gratis) te verlengen tot 31 december 2022.

“Aangezien er nog steeds niet zoveel activiteiten en evenementen kunnen plaatsvinden, wil het college deze termijn proactief verlengen tot eind 2022. Zo kan elke gezin optimaal en veilig gebruik maken van de jetons wanneer onze en andere deuren weer open gaan voor onze vrijetijdsbesteding”  bevestigt Veerle Baeyens, burgemeester.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X