ILVA-ophalingen in Zottegemse zijstraten lopen mank

Een lezer van een zijstraat in Zottegem laat weten dat de afzonderlijke ILVA-kalender die voor de zijstraten werd opgesteld niet accuraat is en dat de ophalingen er mank lopen.

“Er werd een afzonderlijke kalender opgesteld voor de zijstraten maar ILVA komt de kalender niet na”, klinkt het. “Tot op vandaag is het een keer gelukt om met een week vertraging de grijze container op te halen. Ons karton staat al een week buiten. Vandaag (gisteren, red.) werd het PMD (terug) niet opgehaald en maandag was dat het geval voor de grijze container. Ik sta hiervoor al sinds maart in contact met ILVA maar ik krijg hierover zeer weinig antwoord. Enkel kort via de telefoon, maar die info was nietszeggend. Ik vraag mij af of de stad Zottegem geen boete kan uitschrijven want ILVA komt haar afspraken niet na.”