Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Feestzaal De Linde vanaf 8 mei Pop-up Grill & Bistro én Zomerbar

Een Feestzaal is De Linde langs Gaverland in Erwetegem niet meer, maar dat wil niet zeggen dat zaakvoerder Rik De Zutter bij de pakken is blijven zitten. Vanaf zaterdag 8 mei organiseert hij ter plaatse een Pop-up Grill én Zomerbar.

Ouders kunnen er vanaf 8 mei genieten van een hapje en drankje, terwijl de kinderen aan het spelen zijn op de speeltuigen of het springkasteel. De pop-up Grill is geopend van donderdag tot en met maandag. Reserveren via 09/361.20.55. De pop-up Zomerbar  is doorlopend geopend, van 11 tot 23 uur. Check de meest actuele info via Facebook.

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Chek ook:

Het terras van De Linde