Herzele supportert tijdens het EK voetbal!

Ga langs bij een Herzeelse horecazaak of sportkantine, vul de gratis EK-pronostiek in en win fantastische prijzen!

“Naar aanleiding van het EK voetbal, lanceert het lokaal bestuur dit jaar ‘Herzele supportert!’ om onze eet- en drinkgelegenheden opnieuw een boost te geven.” zegt schepen Heidi Knop.

“Kunnen we dromen van onze Rode Duivels met de overwinningsbeker in handen? Of halen we zilver of brons? Wat vaststaat is dat de voetbalgekte er anders zal uitzien dan andere jaren. Niet massaal voor een hemelgroot scherm, maar supporteren in onze bubbel. Toch heeft gemeente Herzele voor al haar inwoners iets in petto,” geeft schepen van Sport, Benjamin Rogiers, ons mee.

“Omdat het coronavirus onze lokale economie hard treft, lanceren we een duivelse actie om opnieuw aandacht te geven aan onze Herzeelse eet- en drankgelegenheden. We willen onze inwoners toch wat voetbalplezier laten beleven en onze horeca en sportkantines opnieuw positieve energie geven.” deelt Heidi Knop schepen van Lokale Economie nog mee.

“In samenwerking met Tifogame cre ëren we een online platform waarop de inwoners gratis een pronostiek kunnen invullen bij een Herzeelse horecazaak of sportkantine.”, legt schepen Rogiers uit. “Supporter dus dit jaar extra voor onze Rode Duivels! Bezoek tot 11 juni 2021 een Herzeels caf é, taverne, restaurant of sportkantine, scan de QR-code op je bierviltje, vul je pronostiek in en maak kans op één van de 50 fantastische prijzen aangekocht bij een Herzeelse horeca- of handelszaak, een gesigneerd voetbaltruitje van de Rode Duivels en lederen ballen.”

“Met dit klassement gaan we op zoek naar d é voetbalkenner van Herzele.”, besluiten beide schepenen.

Laat de EK-gekte losbarsten! Herzele supportert! op een veilige manier!