Jonge vrouw overleeft klap met trein


Beeld Guido De Padt


Idegem. Op woensdagmorgen 8.30 uur deed er zich in Idegem, ter hoogte van de Nuchten tussen het station van Zandbergen en Ninove , een treinongeval voor. Een Jonge vrouw van 20 jaar kwam onder een trein terecht, maar is niet in levensgevaar. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De jonge vrouw werd naar het ziekenhuis van Geraardsbergen overgebracht. De treinreizigers – 28 in totaal – werden opgevangen en op de hoogte gehouden. Burgemeester Guido De Padt (Open Vld) ging ter plaatse om zich ervan te vergewissen of het lokaal bestuur bijstand kon leveren. Guido De Padt wenst het slachtoffer en haar naasten veel sterkte en moed toe. De NMBS zorgde voor vervangbussen tussen de stations van Ninove en Geraardsbergen.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen met de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

Julien Borremans