Volg de Rode Duivels op groot scherm in EK – dorp van Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Geniet van de VGO food – formule

Voorwaarts Gijzel Oosterzele gaat op zaterdag 12 juni, donderdag 17 juni en maandag 21 juni 2021 zijn terrein, Hogeveld, Oosterzele, omtoveren tot een heus EK – dorp. Volg de wedstrijden van de Rode Duivels op een reuze scherm en geniet van de VGO food formule. It’s Deviltime. Leve Koning Voetbal. We hebben er met zijn allen door de wereldwijde coronapandemie een jaar extra op moeten wachten. Maar nu is het zover: het Europees kampioenschap voetbal. Op 12 juni (21 u) komen de Rode Duivels voor het eerst in actie in en tegen Rusland. Juich onze Rode Duivels toe. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Op 17 juni om 18 u moeten ze aan de bak tegen Denemarken. Op 21 juni (aftrap 21 u) kan je de Rode Duivels komen aanmoedigen tegen Finland. Deze groepsfase mag geen probleem zijn voor de Belgian Red Devils.  Alle wedstrijden zijn te volgen op een groot scherm. Iedereen is al welkom vanaf 17 u. Reserveer snel voor jouw bubbel een tafel van vier en laat je extra verwennen. Op 12 juni worden stoofvlees met frietjes geserveerd, op 17 juni hamburger of braadworst en op 21 juni smul je frietjen met saus naar keuze. Telkens zijn twee dranken inbegrepen. Op 12 juni betaal je 60 euro per bubbel, op 17 en 21 juni 40 euro per bubbel. Reserveren doe je via https://forms.gle/hc6iEUZQpHXnYonU8. Alle coronamaatregelen worden gevolgd.

Voorwaarts Gijzel Oosterzele hoopt op een talrijk supporterslegioen. Laat het voetbalfeest beginnen. Kijkt u er ook vol verwachting naar uit? De uitblinkers, de mooiste doelpunten, de snelste counters, de onwaarschijnlijke saves, de subtielste hieltjes? Op 12, 17 en 21 juni voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Het VGO – terrein is the place to be. De Rode Duivels op 11 juli Europees Kampioen in het legendarische Wembley in Londen? Het zou mooi zijn.