Zottegemse handelaars schenken tal van prijzen voor gratis Rode Duivels pronostiek

De stad Zottegem is in zee gegaan met het het online platform Tifogame voor een gratis Rode Duivels pronostiek. Er wordt een algemeen klassement opgemaakt waarbij je 250 euro aan Zottegemse cadeaubonnen kan winnen en de Zottegemse handelaars hebben tal van prijzen voorzien.


“Met dit aanbod spelen we niet alleen in op één van de grootste sportevenementen van het jaar, we betrekken meteen ook onze lokale handelaars, bedrijven én alle inwoners om zo het lokaal shoppen nog aantrekkelijker te maken. Maar liefst 41 Zottegemse handelaars doen mee aan deze actie,” zegt schepen van Lokale Economie Evelien De Both (N-VA). “Deelnemen is heel eenvoudig: vraag je flyer bij een deelnemende handelaar, scan de QR-code die op je flyer staat, registreer je en voorspel de uitslagen van de Rode Duivels. Deelnemen is gratis en bij elke handelaar kan je heel mooie prijzen winnen gaande van reischeques, geschenk- en biermanden tot zelfs een vat van 30 liter bier en waardebonnen tot 300 euro!”

“Daarnaast gaan we ook op zoek naar de grootste voetbalkenners van onze stad, en wordt er een algemeen klassement opgemaakt voor alle deelnemers in Zottegem. We schenken aan de eerste 10 in het klassement tot 250 euro aan Zottegemse cadeaubonnen,” vult schepen van Sport Brecht Cassiman (N-VA) aan. Deelnemen kan nog tot en met 12 juni, de dag waarop de Rode Duivels hun eerste wedstrijd spelen tegen Rusland. Alle deelnemende handelaars vind je via www.tifogame.be/Zottegem.”