EK-mascotte bakkerij Sint-Anna verschijnt op de gekste plaatsen

Bakker Bart Schelstraete van bakkerij Sint-Anna in Zottegem heeft een leuke campagne op poten gezet om zijn Rode Duivels getint aandacht onder de aandacht te brengen. Een centrale rol is weggelegd voor een opvallende Rode Duivels mascotte die erin slaagt om overal te verschijnen.

Ons team heeft de voorbije weken, maanden de kans gekregen om ideeën naar voren te brengen over het EK. Het resultaat was geweldig, we konden zelfs niet alle ideeën uitwerken. Maar de gekste creaties gaan we toch maken”, zegt Bart Schelstraete. “Onze Reuze Voetbal Mascotte van 1,5m hoog en 1,5m breed zal overal, maar echt overal opduiken… Op het EK zal er 1 speler zijn die met een masker zal spelen en laat dat nu net onze Belgische trots zijn. King Kevin … zal ook in onze winkel etaleren met als chocoladefiguur met marsepeinen masker. Ook tijdens de wedstrijd kan je genieten van onze voetbalcreaties. Een duivels gebakje, een leeuwengebak of een voetbaltaart vol passie. Het smaakt allemaal nog beter terwijl je de Rode Duivels naar de overwinning schreeuwt. Ook aan de kids werd gedacht. Zij kunnen hun creativiteit de volle loop laten door zelf een eetbaar voetbalstadion te bouwen en een slogan te bedenken. De winnaar krijgt van ons overigens een Duivels leuke verrassing.”