Opendeurweekend Wijndomein Wetterberghe te Ophasselt


Ophasselt. Wijndomein Wetterberghe organiseert dit weekend – zaterdag 12 en zondag 13 juni – een een open wijncafé. Telkens tussen 14.00 en 18.00 uur kan je dan het wijndomein bezoeken. Vooral de Noah Rosé 2020 staat in de kijker.

Wijndomein Wetterberghe is een authentiek familiaal wijndomein met 2 wijngaarden (>1ha) en een eigen wijnproductie. Ze produceert artisanaal diverse schuimwijnen, rode, witte, rosé en fruitwijnen. Het Wijndomein is het werk van Karl en Heidi, Van Den Berghe-Van Wetter en hun 4 zonen Liam, Tristan, Ingmar en Indra. De naam van het domein is de samenvoeging van hun beide achternamen. Het wijndomein is gelegen in de Vlaamse Ardennen een troef voor de streek en meer dan een bezoekje waard.

 Info:
Wijndomein Wetterberghe
Karl Van Den Berghe

Hasseltkouter 31
9500 Ophasselt
0032 477 43 32 43
wijndomeinwetterberghe@gmail.com

www.wijndomeinwetterberghe.be