Wielerfeest met nieuwelingen en Dames Elite in Scheldewindeke

Kermissfeer, sportief vermaak, heroïsche duels

Decennialang worden tijdens Windeke kermis wielerwedstrijden georganiseerd. Corona stak daar vorig jaar een stokje voor. Een zucht van opluchting stoof door Scheldewindeke, er mag opnieuw gekermist én gekoerst worden. Noteer alvast in je agenda. Op woensdag 7 juli krijg je vanaf 15 u en vanaf 17 u 30 een heus wielerspektakel voorgeschoteld. De nieuwelingen starten om 15 u, de dames elite om 17 u 30. Kermissfeer, sportief vermaak, heroïsche duels, een uitgelezen parcours, sfeer, pintjes, en om de haverklap passerende wielrenners: de ingrediënten van de wielerwedstrijden in Scheldewindeke. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Gepassioneerd door de mythe van het wielrennen. De organisatoren organiseren er hun koersen met hart en ziel. Met overtuiging en dat leidt tot een mooie organisatie. De editie 2021 zal eveneens succesvol zijn. De deelnemers en deelneemsters staan te popelen om na al die corona-ellende opnieuw volop en meer te mogen koersen. Uit alle hoeken zullen wielerliefhebbers naar Scheldewindeke afzakken. De fans maken zich weer op om met een groot hart de strijd van de nieuwelingen en de dames te volgen. Winnen in Scheldewindeke , het spreekt aan. Elke deelnemer wil de zege op zijn visitekaartje. De kermiskoers in Scheldewindeke is populair. Altijd zo geweest. De organisatoren hopen op  spannende wedstrijden en uiteraard op veel volk. De blijmoedigheid die men daar aantreft is ronduit schitterend.

Scheldewindeke wordt op woensdag 7 juli het mekka van de wielerliefhebbers. Een uitgelezen deelnemersveld , een mooi parcours, staan letterlijk en figuurlijk garant voor een topdag voor de wielerliefhebbers. Het comité nodigt u van harte uit en wil veel mensen warm maken voor het wielerevenement. Wees getuige van het wielerfeest in Scheldewindeke. Windeke koerst. De nieuwelingen (GP Garage De Corte) starten om 15 u (67,5 km, 9 ronden) en de Dames Elite (GP Slagerij Gunther & Wendy) om 17 u 30 (90 km, 12 ronden) telkens aan café Salamander, Markplein 9. Aankomst en prijsuitreiking Slagerij Gunther & Wendy, Pelgrim 12, Scheldewindeke.