Speur naar de schat van Vlieg

Trek op avontuur

Nog tot en met 31 augustus kan je tussen Balegem en Oosterzele komen speuren naar de Schat van Vlieg. En leuk meegenomen: gratis. Een leuke activiteit in volle zomer. Trek op avontuur. De speurtocht is uitdagend en spannend. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen gaan er veel plezier aan beleven.
Volg het parcours met opdrachten en open de schatkist. De zoektocht duurt ongeveer anderhalf uur. Na de zoektocht kan je eventueel nagenieten met een drankje of hapje in Stokerij Van Damme, Issegem in Balegem. Noteer alvast dat op vrijdag Stokerij Van Damme gesloten is, op die dag kan je de schatkist niet openen. We kunnen je ‘Schatten van Vlieg’ ten zeerste aanraden, tijdens de speurtocht zal je verrassende en mooie plekjes ontdekken. Zeker weten, je trekt met nieuwe weetjes naar huis. En een pluspunt, je kan de zomerse zoektocht op eigen houtje en op eigen tempo doen. Een leuke activiteit voor iedereen met een speurneus. Wist je dat je tijdens de zomer schattenzoektochten kan doen op 300 locaties in Vlaanderen en Brussel.  Elke zoektocht is anders. Er zijn drie verschillende stickervellen te verzamelen, met een unieke code. Met elke nieuwe code maak je kans op een gezellig familieweekend samen.
Speuren in Moortsele

Tot en met 30 september 2021 kan je op speurtocht in Moortsele. De eerste deelnemers zijn al vanaf 1 juli op pad geweest. ‘Oosterzele speurt – editie Moortsele’ kan je omschrijven als een bijzonder pittige speurtocht voor uitgeslapen detectives. Het is speuren, puzzelen en manoeuvreren tussen vele valse sporen. Knotsgekke kronkelvragen en humor troef. Verwacht het onverwachte. Waan je een beetje Sherlock Holmes. En de tocht is ook nog eens leerzaam. De speurtocht zit vol super gave, gekke en uitdagende opdrachten. De zoektochtbrochure kan je downloaden via de website van Toerisme Oosterzele. Je kan de brochure ook afhalen in Bib Scheldewindeke, Stationsstraat. Info: oosterzele.bibliotheek.be/oosterzele-zomert.