Zottegemse tweelingzussen worden 75 jaar

Vandaag zaterdag is het 75 jaar geleden dat Livine en Wivine De Witte als tweelingzussen op 17 juli 1946 geboren werden in Oudenaarde. Livine zag het levenslicht wel enkele minuten vroeger dan Wivine. Samen zijn ze afkomstig van Sint-Blasius-Boekel en beiden wonen ze sinds hun huwelijk in Strijpen: Livine (links op de foto) samen met haar echtgenoot André De Meyer in de Ledebergstraat 93 en Wivine (rechts op de foto) in de Omer Wattezstraat 7. Zij huwde met Erik De Ridder (+ 1976) en was daarna de levensgezellin van Eric Van Snick (+ 2018).

Terwijl ze vijf jaar geleden ter gelegenheid van hun zeventigste verjaardag nog met de huifkar naar de feestzaal gereden werden, zullen Livine en Wivine ditmaal met minder toeters en bellen gevierd worden en zullen ze gewoon coronaveilig thuis in familiekring de verjaardagstaart aansnijden. Ook via NUUS worden de jarigen alvast nogmaals gefeliciteerd en vooral nog vele gezonde jaren toegewenst door André, hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Proficiat ook vanwege de NUUS-redactie.