Winnaar feestmarkt neemt elektrische fiets in ontvangst

Ter gelegenheid van Vlaanderen Feest werd er naar goede gewoonte een feestmarkt georganiseerd op 9 juli. Op de feestmarkt viel een elektrische fiets te winnen en 5 waardebonnen van 50 euro om te besteden op de Haaltertse markt. Bijna 1.000 mensen namen deel aan de wedstrijd. Op 15 juli kwam de trotse winnaar De Neef Greta haar elektrische fiets in ontvangst nemen op het gemeentehuis.

Op 9 juli organiseerden lokaal bestuur Haaltert, de adviesraad Markten en het 11-julicomité een feestmarkt ter gelegenheid van 11 juli tijdens de wekelijks vrijdagsmarkt in Haaltert. Bezoekers kregen gratis ijsjes, er was een beiaardconcert door Marc Van Boven en uit bijna 1.000 deelnemers werden de winnaars van de wedstrijd geloot door een onschuldige kinderhand. Er viel een elektrische fiets te winnen en 5 waardebonnen van 50 euro om te besteden op de Haaltertse markt.

Op donderdag 15 juli kwam De Neef Greta uit Haaltert samen met haar echtgenoot de hoofdprijs, een elektrische fiets, in ontvangst nemen op de dienst Vrije Tijd van het gemeentehuis in het bijzijn van schepen Bart Ottoy, schepen van cultuur, markten en feestelijkheden. De winnaars, vaste bezoekers van de wekelijkse markt, waren zeer gelukkig met deze mooi prijs.