Zin om het Pallieter-team te versterken?

Jeugdclub zoekt gemotiveerde medewerkers

Het bestuur van Jeugdclub Pallieter is op zoek naar versterking. Misschien ben jij de geknipte persoon ,het vers bloed, om de werking van Jeugdclub Pallieter mee aan te zwengelen en bestaande en nieuwe projecten te helpen uitwerken? Spring erin, doe mee. Draag je steentje bij en kom de ronduit schitterende Jeugdclub Pallieter vervoegen.

Ook Jeugdclub Pallieter had de afgelopen maanden te lijden van corona, het smerig virus dat de werking van de club uiteen trok. De covid- ellende hielp veel om zeep. De gedwongen sluiting door corona heeft het hart van Jeugdclub Pallieter gedeukt. Het sociaal contact werd hard gemist. Maar nu er in snel tempo prikjes worden gezet, mogen we stilaan maar zeker beginnen spreken van een terugkeer naar het ‘Normale Leven’. Heb je een hart voor de jeugd? Ben je een jongere die graag sociale contacten legt? Dat treft, want Jeugdclub Pallieter is op zoek naar jou. Je kan er creatief aan de slag. Stap mee in het boeiende verhaal van den Pallieter. Het bestuur zal je empathie erg waarderen. Help mee om de leden memorabele bijeenkomsten, avonden, feesten,…te bezorgen. Het doet goed om te kunnen bijdragen aan de sfeer waar de leden van kunnen genieten. Na het moeilijk coronajaar de jeugd verpozing bieden. In Jeugdclub Pallieter voelen alle jongeren zich thuis. Een gezellige plek waar je met zielsverwanten kunt ontspannen, iets drinken, feesten en chillen. Jarenlang is Jeugdclub Pallieter een trekpleister voor de jeugd in Oosterzele. “We hebben de verplichte sluiting kunnen overbruggen met onder meer steun uit het noodfonds voor jeugdverenigingen en zijn blij dat we weer open zijn”, evalueert bestuurslid Jakob. “We willen maar al te graag weer aanknopen met de westernfuiven, de start van het academische jaar vieren, onze zondagse chill namiddagen. Ideeën genoeg dus’, klinkt het enthousiast. Hulp is nodig. Vandaar deze warme oproep: graag medewerkers voor de bar-ploeg, de opkuis, het organiseren van evenementen, drankverantwoordelijke,… Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich aan te bieden”, zegt Jacob. Wie Jeugdclub Pallieter komt vervoegen krijgt eeuwige dankbaarheid en komt terecht in een heel gezellig nest. Interesse? Op de Facebookpagina van Jeugdclub Pallieter staat het aanmeldformulier.