Geuzenfeest op 15 augustus in Horebeke

Een beetje feest…. en veel muziek

 

Met nog maar 14 dagen te gaan is de Geuzenfeestwerkgroep volop bezig met de organisatie van een bijzonder feest: veel beperkter dan we gewoon zijn, maar des te complexer om het georganiseerd te krijgen. We hopen vurig dat het lukt.

Engageer je! Welkom op onze ‘rode loper’!

“Door de grote onzekerheden over wat er zou kunnen en mogen, hebben we het programma en het aanbod moeten inkrimpen” zegt Cornelis Blommaert.
Hij is de coördinator van het Geuzenfeest sinds de eerste editie.
“Ook onze eigen mogelijkheden zijn beperkt: we hebben eigenlijk te weinig vrijwilligers om het allemaal te trekken en uit te voeren” alsnog Blommaert.
Vandaar lanceert de werkgroep langs deze weg een vurige oproep tot engagement: wil je de werkgroep met frisse, energieke ideeën en talenten komen versterken? Wil je vooraf, tijdens en na het feest de handen uit de mouwen steken? Dan rollen ze voor jou de rode loper uit. Het Geuzenfeest draait voor de volle 100% op vrijwilligers en dus zijn alle helpende handen meer dan welkom.

Muziek verbindt, muziek doet wegdromen, muziek overschrijdt grenzen

Het Geuzenfeest is altijd een feest van ontmoeting, verbondenheid, solidariteit, vriendschap, gezelligheid, genieten van eenvoudige en lekkere dingen. Vanuit deze eenvoudige, maar waardevolle waarden probeert het programma je een fijne dag te bezorgen. Van een inspirerende oecumenische eredienst en samenzijn over een lekker zomers eetfestijn, zalig genieten van fijne muziek, een gezellige babbel, een deugddoend glas tot een romantisch, nostalgisch kampvuurtje met warme chocolademelk.

Op het programma dit jaar o.a  een gevarieerd aanbod aan muzikaal talent van uiteenlopende strekkingen.
Weekend Stranger, About Jay, Steef Verwee en Les invites hebben intussen toegezegd.

 

Wil je komen? Wil je mee-eten? Wil je mee genieten?

Welkom! Tijdens het feest zullen we de dan geldende coronamaatregelen moeten naleven. We rekenen op ieders verantwoordelijkheidsgevoel om alles veilig te kunnen laten verlopen.

Essentieel en verplicht is de inschrijving èn betaling vooraf voor het eetfestijn. Dat kan via deze website. Wie daar om een of andere reden niet of niet goed mee uit de voeten kan, kan contact opnemen met Willy Vanderhaegen, die voor jou graag de inschrijving  zal behandelen.

Mail wi.vanderhaegen@skynet.be

of telefonisch 0478 10 47 29.