Feest mee met Youtube-fenomeen Average Rob op de Fabriekskoer van Sint-Lievens-Houtem!

De gemeente Sint-Lievens-Houtem zorgt op 4 september samen met Jeugdhuis Reflex voor een heus feest van de jeugd op het Fabrieksplein.

“Nu reeds meer dan 90% van onze 16-jarigen zich minstens tweemaal heeft laten vaccineren willen we ook de jongeren laten genieten van een leuk feestje”, zegt schepen voor jeugd Arno Ponnet. “Verschillende dj’s en een heuse partyband moeten ervoor zorgen dat dit Feest voor de jeugd, met thema ‘Bek toe school’ een absolute voltreffer wordt. En door de recente versoepelingen van de corona-maatregelen mag er opnieuw wat meer.”

De avond wordt vanaf 16u30 rustig opgestart door Dj Callictric en de DJ die het weekend ervoor tot beste DJ wordt bekroond in de DJ-contest van Jeugdhuis Reflex.

Tegen 20u30 gaan de pannen van het dak met de VIP-partyband, waarna DJ Arthur Lewis de sfeer erin zal houden.

Afsluiten doen we met niemand minder dan het ‘Omdat Het Kan Soundsystem feat. Average Rob’.

Verwacht je aan een hectische high energy show, waarin ‘Omdat Het Kan Soundsystem’ aan een hoog tempo de platen aan elkaar draait en youtube-fenomeen ‘Average Rob’ als MC te werk gaat om het volk op te hitsen.

Het Feest van de jeugd maakt deel uit van het gesmaakte “Houtem Zomert”-programma dat de gemeente met verschillende verenigingen in elkaar bokste.

Iedereen is welkom, maar om de maximumcapaciteit niet te overstijgen wordt gevraagd om op voorhand een toegangsticket aan te kopen (5 euro).

Dit ticket kan dan aan de kassa ingewisseld worden voor drankbonnetjes.

Kaarten zijn te verkrijgen via de medewerkers van Jeugdhuis Reflex of via de link in het facebookevent: https://www.facebook.com/events/819174808755595

X