Morgen: weer- en topografische wandeling Zottegem / Vlaamse Ardennen

Op zondag 5 september organiseert Jurgen Tolleneer van Weerstation Erwetegem een wandeling met als thema het weer en de topografie van Zottegem en de Vlaamse Ardennen.

“We wandelen tussen de 10 en 15 km afhankelijk van het aantal landschapselementen waar ik uitleg kan over geven. Op de wandeling gebruik ik verschillende topografische kaarten, teken ik regelmatig wat zaken op een klein whiteboard, en geef ik mondeling ook uitleg. De thema’s zijn  1. de topografie  2. het weer in de Vlaamse Ardennen 3. wat zien we in de verte? 4. topografische kaarten leren kennen 5. deeltje geologie. 6. Vragen van de wandelaars. Zondag 5 september is de eerste wandeling in Erwetegem en Oudenhove. Ik ga werken met kleinere groepen tot max. 25 wandelaars. ”

Interesse? Neem contact op via

X