CC Zoetegem start ticketverkoop voor nieuw cultuurseizoen

Bij CC Zoetegem staat het nieuwe seizoen 2021-2022 voor de deur. Met een mix van muziek en theater, lezingen en poëzie, humor en circus, familievoorstellingen en film biedt het Cultuurcentrum een gevarieerd programma aan met voor elk wat wils. De volledige informatie hierover is terug te vinden in de brochure die verspreid werd tezamen met het jongste nummer van het Stedelijk Informatieblad.

Dankzij de laatste versoepelingsmaatregelen rond corona kunnen in september tot 200 bezoekers (zonder afstandsregels of mondmasker) verwelkomd worden in de zaal Rhetorica aan de Hospitaalstraat. Vanaf oktober mag van de maximumcapaciteit van de zaal (300 toeschouwers) gebruikgemaakt worden. In het belang van ieders gezondheid en om alsnog besmetting met en/of verspreiding van covid-19 te voorkomen, wordt gezorgd voor maximale verluchting van alle ruimtes, wordt CO2-meting voorzien en moeten aan de ingang de handen ontsmet worden (handgel wordt voorzien). In de naastgelegen Foyer gelden de horecaregels, d.w.z. mondmasker dragen wanneer men er zich verplaatst.

De ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen 2021-2022 start op maandag 6 september. Vanaf 9 uur kan men dan online tickets reserveren via de webshop (www.cczoetegem.be). Men kan hiervoor ook terecht aan de Uitbalie op de benedenverdieping in de stadsbibliotheek van het Kasteel van Egmont die bemand is op maandag van 14 tot 17 uur, op dinsdag van 9 tot 12 uur en op woensdag van 16 tot 19 uur. De Uitbalie is ook te bereiken door middel van een e-mail naar uitbalie@zottegem.be of telefonisch via het nummer 09 364 69 33.

X