Mogelijke verkeershinder door herstellingswerken op de Edingseweg en Guilleminlaan


Beeld: Google Earth


Geraardsbergen/Onkerzele. Het Agentschap Wegen en Verkeer voert vanaf maandag 6 september herstellingswerken uit op Edingseweg (N495) en de Guilleminlaan (N496) in Geraardsbergen. De werken duren 1 week. Om de veiligheid te verbeteren vernieuwt de aannemer een deel van de fietspaden langs de Edingseweg (N495) en ook het wegdek aan het kruispunt met de Guilleminlaan (N496) in asfalt.  De werken starten op maandag 6 september duren ongeveer een week. Asfaltwerken zijn weersafhankelijk.

Het verkeer rijdt in de beide richtingen langs de werfzone en wordt beurtelings geregeld met tijdelijke verkeerslichten. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werfzone.Er wordt snelheidsbeperking van 30 km/u ingesteld ter hoogte van de werfzone.

Info: www.wegenenverkeer.be/Geraardsbergen

X