Bravoure planten winkeltje opende dit weekend de deuren

Stationsstraat Scheldewindeke Lenny’s plantenatelier

Dit weekend opende ‘Bravoure by Lenny’ voor het eerst de deuren. In de voormalige woonst van fotowinkel De Buck-Musse in de Stationsstraat werd de winkelruimte ingericht als plantenatelier en decoratie. Lenny is afkomstig uit Vlierzele en maakte thuis vele bloemplanten-stukken die ze langs FB aan de man/vrouw bracht. Op die manier kwam ze in contact met de eigenaars van de fotowinkel in de Stationsstraat en vertelde haar droom om een winkeltje van planten in te richten. De bewoners zagen dit wel zitten en omdat het winkeltje toch leeg stond werd daar dan het plantenateliertje ingericht.

Dit zijn de voorlopige openingsuren: woensdag van 9 tot 17 uur, vrijdag van 12 tot 18.30 uur, zaterdag van 9 tot 18 uur en zondag van 9 tot 16 uur.

Contact FB bravoure / gsm 0476 41 36 01

Dit zullen onze openingsuren zijn voorlopig. Deze kunnen nog gewijzigd worden.
woensdag van 9 tot 17
vrijdag van 12 tot 18.30
zaterdag van 9 tot 18
zondag van 9 tot 16