Geutelingencomité reeds bezig met de voorbereidingen nieuw seizoen 2022

Het geutelingencomité is reeds bezig met de voorbereidingen van het seizoen 2022.

“Om vier weken onze twee geutelingenovens op volle toeren te laten draaien hebben we heel wat vrijwilligers nodig”, vertelt voorzitter Renzo Bogaert van het geutelingencomité. “Die mensen bedanken we jaarlijks met een barbecue in de zaal van volleybalclub Michelbeke. Het is trouwens hier dat we opnieuw vanaf 23 januari onze twee ovens zullen opstellen. Zo zullen we drie weken voor de geutelingenfeesten, in het weekend van 12 en 13 februari, al beginnen gieten. We sluiten het seizoen dan af in het weekend van 19 en 20 februari.” Succesformule “We moeten al teruggaan tot het seizoen van 2020 dat we hier nog geutelingen goten op de bloedhete tegels”, aldus Renzo Bogaert. “De voorbije winter startten we niet op door corona. Toch grijpen we na nieuwjaar terug naar ons vertrouwd concept. De mensen zullen ons kunnen zien gieten en zullen ter plaatse zowel geutelingen kunnen proeven als kopen. In het feestweekend grijpen we terug naar de succesformule van twee jaar geleden met een tiroleravond. Dat was zo’n groot succes dat we nu al de vedetten aan het strikken zijn. Medewerkers, vrijwilligers en bestuur kijken al uit naar d’iiste geute op zondag 23 januari”, besluit voorzitter Bogaert.