Zwalmse Febe Walraevens is finaliste Queen of the models 2021

De Zwalmse Febe Walraevens is finaliste voor de modellenwedstrijd Queen of the models 2021. Mensen die dit lezen kunnen haar een steuntje in de rug geven door te stemmen op haar.

Queen of the Models is de enige originele langst lopende modellen wedstrijd van Vlaanderen. Dit is geen missverkiezing voor ALLE duidelijkheid.  Febe: “Het is een  modellenwedstrijd waarbij meisjes verschillende opdrachten moeten doen om punten te verdienen. Denk maar aan: acte de présence, fotoshoots, funactiviteiten, daychallenges, publiciteit,… We zijn nu nog met 19 finalistes. De finale gaat door op 12 december in Scherpenheuvel. Ik heb me ingeschreven voor Queen of the Models om mijn zelfvertrouwen een boost te geven en ik wil aantonen dat je door hard te werken heel wat bereikt in het leven!

Ik ben 16 jaar, kom uit Zwalm en studeer in Stella Matutina Michelbeke. Daar volg ik de richting restaurant- keuken. Later zou ik graag  met camera’s  blijven werken. Hierdoor ben ik van plan om de richting Drama te volgen aan de hogeschool. In de weinige vrije tijd die ik nog over heb volg ik hiphop lessen in Zwalm.” 

 

Men kan nog stemmen op Febe  tot en met 3 oktober. De link kunnen ze vinden op mijn facebookpagina “Febe Walraevens finaliste Queen of the Models 2021”

We wensen je veel succes!!!

De foto’s zijn van   Ivan van Steenis