Geraardsbergse sportverenigingen lanceren promofilm


Geraardsbergen. Ben jij ook gebeten door sport? Vind de club van je dromen op www.geraardsbergen.be/sportverenigingen. Dat is de boodschap waarmee de Sportdienst van het lokaal bestuur van Geraardsbergen, de Sportraad en de Geraardsbergse sportclubs jongeren willen overtuigen om zich aan te sluiten bij een lokale sportvereniging.

In een flitsende video worden verschillende sporten en jonge sporters in beeld gebracht. Plezier maken, samen sporten en naar een doel toewerken staan erin centraal. De video – in twee verschillende versies, met steeds 5 andere sporten in de kijker – werd gefinancierd door middelen uit het coronanoodfonds.

“De clubs gaven ons aan dat ze nood hebben aan de instroom van nieuwe, jonge leden. Deze sportpromotiefilm voor én door sportclubs wil daar een antwoord op bieden. Iedereen krijgt te zien hoe mooi sport kan zijn. Hopelijk krijgen onze jongste Geraardsbergenaars de sportmicrobe te pakken en worden ze helemaal gebeten door sport”, zegt Véronique Fontaine, schepen van Sport.

Bekijk de sportvideo: