Assistentiewoningen Leon in Zottegem worden dit weekend feestelijk geopend

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober opent Zorgbedrijf Vlaanderen de assistentiewoningen ‘Leon’ in de Broeder Maereslaan in Zottegem.

Zorgbedrijf Vlaanderen is gegroeid vanuit de expertise van Zorgbedrijf Antwerpen. Momenteel telt Zorgbedrijf Vlaanderen bijna 1.500 assistentiewoningen in bijna 25 gemeentes.  Residentie Leon in Zottegem is een nieuwbouwproject en telt 38 appartementen die erkend zijn, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. De assistentiewoningen hebben allemaal een lichte woonkamer, volledig ingerichte keuken, een handige berging, een privéterras, een badkamer met inloopdouche en 1 of 2 slaapkamers. Er is ook een parking voor bewoners en een centrale binnentuin met een overdekte fietsenstalling. Alle flats zijn rolstoeltoegankelijk. Op de benedenverdieping is er een gezellige ontmoetingsruimte waar inwoners terecht kunnen voor een kop koffie, de krant of een babbel met de buren, familie of vrienden.

De nieuwbouwflats zijn voltooid en dat viert Zorgbedrijf Antwerpen met een receptie en een buurtfeest.

  • Officiële inhuldiging van 11.00u tot 12.30 uur met receptie en muzikale begeleiding
  • Openingsfeest van 10.00u tot 16.00 uur met onder meer een buurtinfomarkt, likeurproeverij, tentoonstelling, beweginsactiviteit en Manillentoernooi.
  • Meer info over het programma op www.zorgbedrijfvlaanderen.be/assistentiewoningen/leon