Quizavond bij Soroptimist Zottegem

Ten voordele van haar sociale werking organiseert de damesserviceclub Soroptimist Zottegem/Zuid-Oost-Vlaanderen voor de vierde keer een quizavond, op vrijdag 22 oktober in het Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg. De deuren gaan open om 19u30; de eerste vraag wordt gesteld om 20 uur. Oud en jonger kunnen deelnemen aan deze algemene kennisquiz voor ploegen van maximum vier personen. Het aantal ploegen wordt beperkt tot een 30-tal.

Inschrijven kan door middel van een mailtje naar soropsquiz@gmail.com + overschrijving van 20 euro naar BE83 0682 1012 9915 (met vermelding van ploegnaam). Overigens zijn er niet alleen met deze quiz mooie prijzen te winnen maar dit is tevens het geval met de tombola die in de loop van de avond gehouden wordt. Daarbij wordt iedere keer onder meer ook een mooi collectorsitem verloot en deze keer is dat een voetbalshirt van eersteklasser Zulte Waregem met de handtekeningen van spelers erop (zie foto).