De Vlamme doet mee aan ‘Too Good To Go’

Vanaf maandag 11 oktober start woonzorgcentrum De Vlamme in Erwetegem met ‘Too Good To Go‘, een app die restaurants en winkels met een voedseloverschot verbindt met klanten.

“We doen dit in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen”, vertelt directeur Dieter Opdecam van De Vlamme. “Het doel hiervan is om voedselverspilling tegen te gaan. De maaltijden die over zijn worden via de applicatie van Too Good To Go aangeboden aan een zeer economisch tarief van 3.99 euro. De normale verkoopprijs zou anders 12 euro zijn. Deze maaltijden zijn steeds huisbereid met verse producten. Hiervoor krijgt u een volwaardige afhaalmaaltijd met soep, hoofdschotel en dessert. Deze afhaalmaaltijden zullen enkel via de applicatie kunnen worden besteld en dagelijks worden afgehaald tussen 14.00 en 18.00 uur aan ons woonzorgcentrum De Vlamme 24 te 9620 Zottegem.”

“Ook de opstart van ons project ‘Het Wensbos’ sluit aan bij onze doelstelling rond maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tegen eind dit jaar zullen al onze residenten gevraagd worden om hun wens letterlijk te laten ophangen in onze wensboom. Het is de bedoeling om al deze wensen in 2022 in vervulling te laten gaan. Zo zijn er al enkele wensen bekend: zeilen, ballonvaart, een gezinsfoto, familiefeest en helikoptervlucht zijn er enkele van. Per gerealiseerde wens zal ons een terrein ter beschikking worden gesteld door het lokaal bestuur om een boom te planten. Dit terrein is momenteel nog niet gekend. Zo zal er als het ware een plaatselijk wensbos ontstaan van De Vlamme in Zottegem. Dit initiatief is vol  enthousiasme onthaald bij onze residenten.”

X