Zottegem: uit de paperassen van ’t stad

  • Eerder reeds kon u in deze rubriek lezen dat het OCMW Zottegem op zoek is naar een kok (voltijds) voor het Woonzorgcentrum Egmont. Daarnaast wordt ook uitgekeken naar twee voltijdse keukenhulpen (tijdelijk, in ploegensysteem). Solliciteren voor deze vacatures (m, v, x) kan tot en met dinsdag 19 oktober e.k. om 12 uur ’s middags. Info over profiel, functie, voorwaarden enz. is op www.zottegem.be terug te vinden, bijkomende inlichtingen bij de personeelsdienst via 09 364 64 75.

 

  • Komende donderdag 21 oktober is het de jaarlijkse Youca Action Day (de vroegere Zuiddag) en dan engageren duizenden ‘jobstudenten’ in Vlaanderen en Brussel zich om ergens naar eigen keuze een dagje te gaan werken. Het Zottegemse stadsbestuur heeft beslist om die dag ook enkele jongeren ‘in dienst’ te nemen. Het loon (55 euro) dat deze hiermee verdienen, gaat dan naar sterke jongerenprojecten wereldwijd.

 

  • Om de verkeersveiligheid te verbeteren aan de in- en uitgang van het Koninklijk Atheneum in de Wurmendries in Strijpen (waar scholieren nu kriskras de straat oversteken), gaat een voetgangersoversteekplaats aangebracht worden tussen deze schoolin-/uitgang en de Steenakkerweg. Aangezien er volgens het verkeersreglement niet mag geparkeerd worden op minder dan vijf meter afstand van een zebrapad, zal deze ingreep ook de zichtbaarheid ten goede komen.
X