Johny De Backer (64) bezwijkt aan de band van Volvo Trucks aan een hartaderbreuk en sterft


Geraardsbergen. Johny De Backer (64) zakte aan de band van Volvo Trucks in Oostakkeren in elkaar sterft. Tijdens een shiftwissel bij Volvo Trucks in de Gentse haven zakte de man uit Geraardsbergen als gevolg van een hartaderbreuk in elkaar. Johny werkte als interim bij Volvo en was blij dat hij nog een kans kreeg. Johny legde ook tuinen aan. ‘Johny was een harde werker. Misschien was het allemaal wat veel voor hem’, laat een kennis weten. ‘Johny was ook op twee na de oudste op de werkvloer. Hij was de laatste tijd door het vele werken wat afgemat, maar wou zeker nog een aantal jaren verder werken. Helaas heeft hij ons vroegtijdig moeten verlaten’, laat de man weten. De redactie van Nuus biedt de familie haar diepste medeleven aan.

Julien Borremans