Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Henk Rijckaert stoomt zich klaar voor nieuwe show ‘Influencer’

Koop tickets voor deze voorstelling

Op woensdag 24 november om 20 u komt stand-up comedian Henk Rijckaert zich klaar stomen voor zijn allernieuwste show ‘Influencer’. Het zijn de persoonsgebonden vertellingen die van ‘Influencer’ een fantastische show gaan maken. Je kan in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize op 24 november zijn try – out meemaken.
Vanzelfsprekend zijn de onmiskenbare ingrediënten van Henk aanwezig: een humorcocktail met verhalen, scheuten herkenbare situaties, een karrenvracht anekdotes. Wie hem volgt, weet dat hij niet van social media weg te slaan is. Zoals daar zijn: Instagram, YouTube, Facebook,…Hij is nadrukkelijk aanwezig. Hij staat dagelijks met al zijn volgers in contact. Die hechte band maakt van hem een echte  ‘influencer’. ‘Ik heb invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet ik voorzichtig zijn. Ik weet dat er collega-influencers zijn die dat niet doen. Die zomaar producten aan hun volgers aanraden zonder ook maar even na te denken. Dat doe ik niet. Ik sta voor kwaliteit. Als ik iets aanraad, dan mag je zeker zijn dat het goed is. Wat zeg ik, dat het het beste is. Daarom kan ik maar één ding zeggen; koop tickets voor deze voorstelling’, grapt lolbroek Henk Rijckaert. De Standaard blokletterde: ‘Kom uit uw kot en ga naar deze man kijken. Hij is de grappigste doe-het-zelver- van het land’.
Tickets kosten 12, 11, 10, 9 en 8 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.
X