Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Vacatures bij stad Zottegem

Onder meer ter vervanging van personeelsleden aan wie op eigen verzoek ontslag wordt verleend of die pensioengerechtigd zijn, is het Zottegemse stadsbestuur op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers.

Zo wil de stad overgaan tot de aanwerving, voor onbepaalde duur, van een theatertechnicus (halftijds), een kok voor het WZC Egmont (voltijds), een magazijnier (voltijds), een ploegbaas (voltijds) en een technisch assistent centrumonderhoud (voltijds). Alle informatie over functie en profiel, aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure enz. is via www.zottegem.be terug te vinden, bijkomende inlichtingen bij de personeelsdienst via 09 364 64 75. Solliciteren voor deze vacatures kan tot en met vrijdag 29 oktober e.k. De selectie gebeurt via het externe bureau CC Select uit Brussel.

X