Seniorenraad gaat de filmtoer op

Bekijk Vlaamse film ‘Offline’ in GC De Kluize

Dankzij Seniorenraad Oosterzele krijg je op maandag 8 november om 14 u een unieke kans om in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize in Scheldewindeke te komen kijken naar ‘Offline’, de Vlaamse debuutfilm van Peter Monsaert uit 2012.
‘Offline’ werd op locatie gefilmd in en rond Gent. In de film volgt men Rudy Vandekerckhove die na zeven jaar celstraf zich terug in zijn gezin bij zijn vrouw Carine en zijn dochter Vicky hoopt te kunnen integreren en zijn baan als wasmachinehersteller wil hervatten. ‘Offline is het aangrijpende speelfilmdebuut van de Gentse regisseur – scenarist Peter Monsaert. Hij levert een bijzondere mix van humor, ontroering en oprechte emoties, overgoten met een fantastische soundtrack van de rockgroep Triggerfinger. In de hoofdrollen zie je Wim Willaert en Anemone Valcke, die steeds meer en meer naam en faam krijgen in het theater, televisieseries en het filmwereldje. Kom genieten van deze wonderbaarlijke creatie van techniek en filmkunst.
Deelnemen kost 5 euro. Tickets zijn te verkrijgen in GC De Kluize Scheldewindeke.
X