Zwembad Bevegemse Vijvers: aangepaste ‘vakantie-uren’

Zoals eerder al aangekondigd, wordt er in het stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers vanaf deze maand november terug aangeknoopt met de gewone werking. Dit betekent dat er een einde komt aan het zwemmen op reservatie en dat opnieuw de standaardopeningsuren van toepassing zijn. Tenminste vanaf maandag 8 november want, zoals ook vroeger het geval was, gelden de standaardopeningsuren niet tijdens de schoolvakanties.

Zo zijn er dus ook tijdens deze herfstvakantie aangepaste openingsuren voor het publiekszwemmen, behalve op de hoogdag van Allerheiligen (1 november) en op Allerzielendag (2 november). Dan blijven de deuren van het zwembad de hele dag dicht. Voor de overige dagen van deze herfstvakantie zijn de volgende openingsuren voorzien: op woensdag 3 november van 10 tot 17 uur, op donderdag 4 november van 10 tot 21u30, op vrijdag 5 november van 10 tot 17 uur en van 19 tot 21u30, op zaterdag 6 november van 13 tot 17 uur, op zondag 7 november van 8u30 tot 12u30 en van 14 tot 17 uur.

Men kan ter plaatse een dagticket kopen maar voor wie dit wil, blijft het mogelijk om – zoals tijdens de voorbije coronaperiode – op voorhand een ticket aan te kopen via de webshop. Ook de beurtenkaarten en abonnementen worden opnieuw beschikbaar. Er is toegang tot het zwembad tot 30 minuten vóór het sluitingsuur; men mag in het zwembad blijven tot het effectieve sluitingsuur.

X