Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Gewezen leraar college E. H. Ephrem Van Uytfang (90) overleden


Ronse/Geraardsbergen. In Sint-Niklaas is op zaterdag 30 oktober gewezen kapelaan van de Sint-Hermesparochie E. H. Ephrem Van Uytfang overleden. Pastoor Emeritus Van Uytfang werd 90 jaar. In Geraardbergen was hij leraar aan het Sint-Catherinacollege en onderpastoor op zondag voor de Sint-Bartholomeusparochie en in Deftinge.

Pastoor Ephrem Van Uytfang werd op 28 maart 1931 in Grembergen geboren en, werd in op 26 mei 1956 in Gent tot priester gewijd. Hij was leraar op het Sint-Catherinacollege te Geraardsbergen en was onderpastoor op zondag voor de Sint-Bartholomeusparochie en in Deftinge.

In 1965 werd hij onderpastoor in Sint-Pauwels in het Waasland. In november 1970 verhuisde hij naar de Sint-Hermesparochie in Ronse, waar hij ondermeer betrokken was bij de werking van Jeugdclub De Kobbe. In maart 1981 werd hij pastoor in Burcht en later in Buggenhout. In 1999 ging hij met pensioen.

De uitvaartplechtigheid vindt op zaterdag 6 november om 12.00 uur plaats in de parochiekerk Sint-Magareta van Grembergen, een deelgemeente van Dendermonde.

Julien Borremans

X