SONY DSC

”20 jaar keramiek Chris Masson” in Meilegem

Het kunstenaarskoppel uit het hartje Vlaamse Ardennen Chris Masson en Romine zijn twintig jaar actief  in november . Chris Masson is beeldend kunstenaar met als hoofddiscipline keramiek en Romine schildert abstract met acryl- en olieverf op doek. Samen hebben ze van hun vroegere winkel een tentoonstellingsruimte ‘Den Artistjee’ gemaakt en sinds begin 2011 de gelijknamige feitelijke vereniging opgericht.

Hun kunstatelier ‘Den Artistjee’ is omgetoverd tot een galerij voor bijna uitsluitend eigen werk met een oppervlakte van ongeveer 300m². Vanuit de woorden ‘artiest’ en ‘atelier’ groeide de eigenzinnige naam ‘Den Artistjee’,die nu stilaan een begrip wordt in de streek. In het begin van 2010 heeft het autodidact kunstenaarskoppel ook een feitelijke vereniging opgericht onder dezelfde naam.
Het is genieten van jarenlange ervaring en het overbrengen in kunst. De sterke materiaalkennis maakt het mogelijk verschillende materialen te combineren. De bedoeling blijft om betaalbare kunst te maken voor ieders beurs.

Bij deze kan meen bezoekje  brengen aan deze tentoonstelling:”20 jaar keramiek Chris Masson” die loopt van 6 tot 14 november 2021.Tijdens het weekend is Den Artistjee open van 10u tot 18u en in de week van 14u tot 18u,Meilegemstraat 67 in Meilegem-Zwalm.

300m²expositieruimte met keramiek van Chris en schilderijen van Romine. Iedereen welkom.

Gratis toegang.

Foto’s archief BB

 

 

 

 

 

,

X