Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Nieuwe doktersgezichten in AZ Sint-Elisabeth Zottegem

Het verder uitbouwen en/of opstarten van meer (deel)specialismen binnen het medisch zorgaanbod en de nodige vervanging van ‘vertrekkers’ hebben tot gevolg dat op de meer dan 100-koppige lijst van geneesheren-specialisten die aan het AZ Sint-Elisabeth verbonden zijn, geregeld nieuwe namen te vinden zijn. Zo zijn dit de laatste vijf nieuwkomers die sinds kort als arts in het Zottegemse ziekenhuis werkzaam zijn:

  • dr. Heleen Ameye, nefroloog: naast algemene nierziekten gaat haar bijzondere interesse ook uit naar hemodialyse, niertransplantatie, glomerulo-nefritis en onco-nefrologie.
  • dr. Colin Coucke, anesthesist-intensivist: naast algemene anesthesie en intensieve zorgen heeft hij speciale aandacht voor pediatrische anesthesie, infectieziekten en antibioticabeleid.
  • dr. Tyler Heijnen, anesthesist: voornamelijk algemene anesthesie, met focus op plaatselijke anesthesie en acute pijn-management. Ook interesse in pediatrische anesthesie.
  • dr. Pieter Verpoort, uroloog: naast algemene urologie gaat zijn specifieke belangstelling naar endo-urologie en oncologische robotchirurgie.dr. Maarten Vandendriessche, spoedarts.
  • dr. Maarten Vandendriessche, spoedarts.

Op de foto’s ziet u hen van links naar rechts in bovenstaande volgorde.

X