Word lid van Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw

Welkom in het praatcafé

De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw, die in januari 2022 zijn vijfendertigste jaargang instapt, pakt op zaterdag 20 november 2021 uit met een praatcafé. Je bent van harte welkom. Kom in zaal De Kring, Gootje 61 in Balegem, kennismaken met de Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw. Je kan er tussen 15 u en 18 u terecht voor alle info over de wandelclub, een gezellige babbel, gratis koffie en gebak. Op zaterdag 20 november kan je ook lid worden of je lidkaart voor 2022 hernieuwen. Voorzitter Erik Lievens en het bestuur van de Oosterzeelse wandelclub nodigen de leden, alle geïnteresseerden in de wandelsport van harte uit.
We bevelen je graag de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw aan. Ronduit een schitterende club die al sinds de opstart in 1987 al honderdduizenden wandelaars mocht noteren. Je vult graag je tijd in op een aangename manier, dan ben je de geschikte kandidaat en ben je steeds welkom op de wandeltochten van WSV Land van Rhode vzw. De leden vormen een hechte groep, één grote familie. Wie graag lichaam en geest verwent, moet lid worden van de Oosterzeelse wandelclub. Recreatieve en leerrijke wandeltochten aanbieden, met een grote waarde, inspelen op het community-gevoel. Daar staat WSV Land van Rhode vzw voor. Het is telkens opnieuw genieten. Ver weg van de stress, het geestelijk welzijn tegemoet. Leef langer, wandel! Geregeld wandelen verlengt uw leven, en dat mag u gerust letterlijk nemen. Mensen die genoeg bewegen, hebben minder kans op overwicht, hart- en vaatziekten of bepaalde vormen van kanker. Het is nooit te laat om met wandelen te beginnen. Zelfs wie pas na zijn zestigste begint te wandelen ondervindt daar nog het heilzame effect van.
Nieuwe leden, ook van buiten de fusiegemeente Oosterzele, zijn welkom in de Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw. Volg het goede voorbeeld van Isabelle Vanden Moortele (Zevergem), Marnix Snoeck (Wetteren), Nicole Bontinckx (Wetteren), Veronique Hofman (Scheldewindeke), Daniël De Meyere (Scheldewindeke) en Fleur Michiels (Balegem). Ze sloten zich als de nieuwe leden aan bij de Oosterzeelse wandelclub. Kom zaterdag 20 november gerust een kijk nemen. Interesse? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (mvdv, foto’s ddl)