Geen treinverkeer tussen Zottegem en Oudenaarde

Zoals dit onlangs gedurende een drietal weekends ook het geval was tussen Zottegem en Gent (Sint-Pieters), worden er tijdens dit weekend van zaterdag 4 en zondag 5 december nu op de IC-lijn Oostende – Kortrijk – Brussels Airport – Zaventem spoorwerken uitgevoerd door Infrabel. Hierdoor zal er op die beide dagen geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Zottegem en Oudenaarde. In beide richtingen zullen de treinen vervangen worden door bussen.

Vanuit Zottegem richting Oudenaarde vertrekken deze bussen aan een tijdelijke halte aan de voorzijde van het station (Stationsplein 12) om 7u18, 8u18 en zo verder om het uur tot 23u18. De voorziene duurtijd van de busrit bij normaal verkeer, met ook een tussenstop te Munkzwalm in de Sportlaan aan het station, bedraagt 30 minuten (dus aankomst in Oudenaarde om 7u48, 8u48 enz.). Vanuit Oudenaarde naar Zottegem vertrekken de vervangbussen om 5u34, 6u34 en zo verder om het uur tot 21u34. De aankomst aan het station in Zottegem is voorzien om 6u04, 7u04 enz. Deze regeling geldt zowel op zaterdag als zondag. Met de vervangbus kan eventueel alleen een vouwfiets meegenomen worden.

X