Leerlingen Sint-Barabaracollege Zottegem verrast door Sinterklaas en roetpiet én Pipi Langkous en zeekapitein op het podium

Donderdag kregen de leerlingen van de afdeling Trapstraat van het Sint-Barbaracollege in Zottegem bezoek van Sinterklaas en enkele van zijn pieten, maar opvallend genoeg was dat ook Pip Langkous en haar papa ‘zeekapitein’ te bewonderen waren op het podium.

Toeval was het bezoek van Pipi Langkous en haar papa niet want met haar lijfspreuk ‘Ik heb het nog nooit geprobeerd dus ik denk dat ik het kan’, wordt Pipi Langkous dit schooljaar regelmatig opgevoerd in het Sint-Barbaracollege. Na de podium-presence met samenzang volgde dit bonte gezelschap de leerlingen naar hun klas-bubbels en daarna trakteerden de leerlingen ze in de sportzaal op een dans- en muziekspektakel. Als beloning kregen liet de Sint en zijn gevolg een mooi boekenpakket achter. En uiteraard heel veel snoep…