OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oost-Vlamingen zijn de grootste gedupeerden van het faillissement ‘De Vlaamse Energieleverancier.’

De Vlaamse Energieleverancier is  failliet. Het bedrijf bood hele lage tarieven voor groene stroom en gas aan, maar kan dat door de hoge energieprijzen van de voorbije maanden het financieel niet langer aan.

De Vlaamse Energieleverancier werd pas in  2018  opgericht. Het werd opgericht om  groene stroom en gas aan voordelige energietarieven te leveren in Vlaanderen. Daarbij koos de Vlaamse Energieleverancier resoluut voor een lagekostenstrategie om die belofte te kunnen waarmaken.

Recentelijk was er een groepsaankoop in Oost-Vlaanderen.  De Vlaamse Energieleverancier kwam als winnaar uit deze wedstrijd en duizenden Oost-Vlamingen   ( bijna dertigduizend) stapten over naar deze maatschappij  met  nu  de  catastrofale    gevolgen.

Tijdelijk krijgen de gedupeerden nu ‘duur’  gas en elektriciteit via Fluvius maar dit is maar een voorlopige oplossing. De klanten moeten zoeken naar een nieuwe leverancier wat uiteraard heel wat meer geld zal kosten met de dure energieprijzen.

Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen is momenteel aan het zoeken naar een mogelijke uitweg al is dit geen zekerheid. Binnen een korte termijn  dient men een nieuwe leverancier te vinden  wat uiteraard  geen prettige ervaring zal worden bij deze dure energieprijzen.

Faillissement Vlaamse Energieleverancier | VREG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
X