Middernachtmis en extra kerstvieringen in Zottegem

Wie ter gelegenheid van Kerstmis een middernachtmis wil bijwonen, kan dit in Zottegem alleen nog in de dekenale kerk aan de Markt, op vrijdag 24 december om 24 uur (tot in 2014 werd er ook nog in de parochiekerk van Sint-Maria-Oudenhove een middernachtmis opgedragen). 

De misviering zal opgeluisterd worden door het mannenkoor Sint-Gregorius dat aan de centrumkerk verbonden is en dat trouwens ook op kerstdag zelf om 11 uur in dezelfde kerk voor de muzikale omlijsting van de hoogmis zal zorgen (samen met organist Johan Cockaert).

Daarnaast zijn er op Kerstmis zelf ook nog extra kerstvieringen om 8u30 in de dekenale kerk, om 9u45 zowel in Erwetegem als in Sint-Maria-Oudenhove en om 18 uur in Grotenberge. De gewone wekelijkse zaterdagavondmissen in Bevegem en Velzeke vallen dan weg. Wel heeft in de kerk van deze twee parochies een bijkomende viering plaats op kerstavond 24 december, respectievelijk om 17 uur en om 18u30. Op Tweede Kerstdag 26 december geldt overal de normale regeling inzake zondagsmissen.