Dozijn vacatures bij stad Zottegem

Onder meer ter vervanging van personeelsleden aan wie op eigen verzoek ontslag wordt verleend of die pensioengerechtigd zijn, is het Zottegemse stadsbestuur op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers.

Zo wil de stad overgaan tot de aanwerving van een administratief medewerker voor de dienst financiën en een cultuurcoördinator. Ook blijft de stad op zoek (tweede selectieprocedure) naar een omgevingsambtenaar met specialisatie milieu, een gebouwenbeheerder, een ploegbaas voor de technische dienst en een deskundige inburgering en flankerend onderwijs. Solliciteren voor deze (alle zes) voltijdse contractuele jobs kan tot uiterlijk zondag 20 februari e.k. Alle informatie over functie en profiel, selectieprocedure en aanwervingsvoorwaarden enz. is op www.zottegem.be terug te vinden. De selectie gebeurt via het externe bureau CC Select uit Brussel (tel. 02 467 35 40, ook voor bijkomende inlichtingen).

Verder is de stad ook op zoek naar zes technisch assistenten voor de dienst groenbeheer, o.a. onderhoud en kleine aanlegwerken. Het gaat om voltijdse jobs voor bepaalde duur (1 mei tot en met 30 september). Meer inlichtingen over o.a. profiel en aanwervingsvoorwaarden (geen diplomavereisten) zijn terug te vinden via www.zottegem.be of bij de personeelsdienst via 09 364 64 74. Voor deze vacatures kan men solliciteren tot dinsdag 22 februari e.k. om 12 uur ’s middags. De selectiegesprekken en praktische proeven vinden plaats van 8 tot 10 maart. Weerhouden kandidaten zullen uiterlijk op 1 maart hiervoor uitgenodigd worden.