Dino Glazemakers vanaf vandaag 1 maart nieuw gemeenteraadslid voor Open Vld plus Oosterzele

Op de jongste gemeenteraad heeft Dino Glazemakers de eed afgelegd als gemeenteraadslid voor Open Vld plus in Oosterzele. Dino zetelt vanaf vandaag 1 maart in de gemeenteraad als tijdelijk vervanger voor Kaat Pien, die momenteel in zwangerschaps-/bevallingsrust is.
Dino is vliegtuigkapitein, sinds 13 jaar woonachtig in Scheldewindeke, gehuwd en papa van 2 kinderen. Hij is actief lid in de ouderraad van VBS Scheldewindeke, gewezen scoutsleider, en naast lijnpiloot geeft hij ook rijvaardigheidslessen waarbij hij tijdens de opleiding werkt aan het verbeteren van de kandidaat autobestuurders hun rijvaardigheid.
Dino is sterk gedreven om het Oosterzeels beleid op vlak van verkeersveiligheid mee vorm te geven.
“Verantwoord deelnemen aan het verkeer is de enige juiste manier. Zo streven we daar samen naar zero accidents in het verkeer.
Met deze ervaring wil ik Oosterzele op een hoger niveau brengen qua verkeersveiligheid.De mensen mobiliseren om niet meer op het voetpad te parkeren, zich te houden aan de snelheidsbeperkingen, …Ook onze infrastructuur moet beter kunnen: veiligere schoolomgevingen, betere aansluitingen van de fietspaden, …” aldus het nieuwe Open Vld plus gemeenteraadslid Dino Glazemakers.