VIDEO: Nog de ganse maand maart: interactieve vertelwandelingen Route 42 in samenwerking met Ratara

Route 42 organiseert nog de ganse maand maart interactieve vertelwandelingen in zijn 6 aangesloten gemeenten. Het gaat om een samenwerking met Vertelcollectief Ratara.

Route 42 is een cultureel samenwerkingsverband tussen Geraardsbergen, Lierde, Herzele, Oosterzele, Zottegem en Sint-Lievens-Houtem.

“Straffe Hendrik is een interactieve vertelwandeling voor het gehele gezin waar je wordt meegenomen op een avontuur doorheen drie heroïsche, volledig verzonnen verhalen over het vinden van jezelf en het ontstaan van Europa. Route 42 en Vertelcollectief Ratara bundelen de krachten om gezinnen te verblijden met deze gezellige en interactieve vertelwandeling. Geheel in het teken van Helden en Schurken, het thema van de Jeugdboekenmaand, kan je tijdens de maand maart in de 6 gemeentes van Route 42 een live vertelwandeling volgen. Het is te zeggen, ‘volgen’ dekt hier niet helemaal de lading. Het publiek kan het mee laten donderen en bliksemen en nog zoveel meer dankzij de bijzondere attributen die ze mee krijgen aan het begin van de wandeling. Durf jij het aan om dankzij het magische toverhapje een held te worden of durf jij het schurkendrankje te nuttigen? Schrijf je dan zeker tijdig in, de plaatsen zijn beperkt. Start om 11 uur, 13 uur en 14.30 uur (max. 20 personen per startmoment) Prijs: € 3 (inclusief goodiebag, schurkendrankje & heldenhapje) Informatie over inschrijven en de verschillende locaties en data vind je hier of via Facebook.”

Check alvast deze video voor een voorsmaakje

Check zeker ook Vertelcollectief Ratara

 

X