UPDATE – Wim Dauwe teruggevonden

UPDATE Wim Dauwe die sinds vrijdag als vermist werd opgegeven is veilig en wel teruggevonden. Het was een alerte chauffeur van De Lijn die hem opmerkte in de buurt van het Brusselse Zuidstation en de politie verwittigde.

 

De politie is op zoek naar de 62-jarige Wim Dauwe uit Gooik. Hij verliet vrijdagochtend in alle vroegte zijn woning in Leerbeek en werd later op de ochtend laatst gezien aan de stelplaats van De Lijn. Op vrijdag 11 maart 2022, omstreeks 04.00 uur, verliet de 62-jarige Wim Dauwe zijn woning gelegen Kareelbunder in Gooik (Leerbeek). Hij verplaatst zich mogelijk met het openbare vervoer en werd het laatst gezien omstreeks 10.00 uur aan de stelplaats van ‘De Lijn’ op de Edingsesteenweg te Leerbeek. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Wim Dauwe is ongeveer 1m85 lang en struis gebouwd. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een zwart gewatteerde jas, een donkere trainingsbroek en witte sportschoenen met oranje details. Wim kan verward overkomen en heeft dringend medische zorgen nodig. Hebt u meer informatie over deze verdwijning, gelieve dan contact op te nemen met de politie via email: opsporingen@police.belgium.eu.  U kan ook reageren via het gratis nummer 0800 30 30 0